Przywróć moją stronę do wcześniejszego punktu
Facet przechowuje punkty przywracania bazy danych Twojej strony; właściciele planu Creator mogą cofnąć zmiany samodzielnie w sekcji Kopie zapasowe i przywracanie.
Każdy plan przechowuje punkty przywracania bazy danych Twojej strony: 7 dni w planie Portfolio, 14 w Studio i 30 w Creator. W planie Creator właściciel może przywrócić stronę w sekcji Kopie zapasowe i przywracanie; w planach Portfolio i Studio napisz do nas e-mail, a przywrócimy ją za Ciebie.
Aby przywrócić stronę w planie Creator:
- Otwórz Kopie zapasowe i przywracanie.
- Wybierz punkt z listy punktów przywracania. Podczas wprowadzania zmian na stronie punkty są od siebie oddalone o co najwyżej 60 sekund.
- Przeczytaj podsumowanie tego, co zostanie przywrócone, w tym wszelkie pliki multimedialne, których już nie ma.
- Wpisz nazwę swojej strony oraz dokładny punkt przywracania w odpowiednich polach.
- Wybierz Przywróć stronę.
Przywracanie zastępuje całą aktywną bazę danych. Facet najpierw zapisuje bezpieczną migawkę bieżącego stanu, więc możesz cofnąć przywracanie, przywracając stronę do tej migawki.
Jeśli to nie pomogło
- Punkt wyświetla komunikat "Ten punkt przywracania jest niedostępny": członkowie kupili coś lub zmienili swoje konto od tamtego czasu, a przywrócenie spowodowałoby utratę tych danych. Wybierz nowszy punkt lub napisz do nas e-mail.
- Widzisz komunikat "Brak punktów przywracania": punkty pojawiają się w ciągu minuty od pierwszej zmiany na stronie. Wprowadź zmianę i sprawdź ponownie.
Przesłane pliki multimedialne nie są częścią przywracania: usunięty plik pozostaje usunięty. Tylko właściciel może otworzyć tę stronę.