Skip to main content

Sitemi önceki bir noktaya geri yükle

Facet, sitenizin veritabanının geri yükleme noktalarını saklar; Creator sahipleri bunu Yedekler ve Geri Yükleme üzerinden kendileri geri alabilir.

Her plan sitenizin veritabanının geri yükleme noktalarını saklar: Portfolio planında 7 gün, Studio planında 14 gün ve Creator planında 30 gün. Creator planında, sahip Yedekler ve Geri Yükleme üzerinden geri yükleyebilir; Portfolio ve Studio planlarında bize e-posta gönderin, sizin için geri yükleyelim.

Creator planında geri yüklemek için:

  1. Yedekler ve Geri Yükleme'yi açın.
  2. Geri yükleme noktaları listesinden bir nokta seçin. Siteniz değişirken noktalar arasındaki süre en fazla 60 saniyedir.
  3. Artık var olmayan medya dosyaları dahil, geri yükleneceklerin özetini okuyun.
  4. İstenen yere site adınızı ve tam geri yükleme noktasını yazın.
  5. Siteyi Geri Yükle'yi seçin.

Geri yükleme, canlı veritabanınızın tamamını değiştirir. Facet, önce mevcut durumun bir güvenlik anlık görüntüsünü kaydeder, böylece o anlık görüntüye geri yükleyerek bir geri yüklemeyi geri alabilirsiniz.

İşe yaramadıysa

  • Noktada "Bu geri yükleme noktası kullanılamıyor" yazıyorsa: o zamandan beri üyeler bir şey satın aldı veya hesaplarını değiştirdi ve geri yükleme bunları kaybeder. Daha yeni bir nokta seçin veya bize e-posta gönderin.
  • "Henüz geri yükleme noktası yok" yazıyorsa: noktalar ilk site değişikliğinizden bir dakika içinde görünür. Bir değişiklik yapın ve tekrar kontrol edin.

Yüklenen medya geri yüklemenin bir parçası değildir: sildiğiniz bir dosya silinmiş kalır. Bu sayfayı yalnızca sahip açabilir.

Jed ve Hannah ile konuş

Başka bir dilde okuyun