Ekip arkadaşı davet edin ve neler yapabileceklerini seçin
Birine, neleri görebileceğini ve değiştirebileceğini sınırlayan bir rolle kendi yönetici girişini verin.
Onları Ekip'ten davet edin, bir rol seçin ve e-posta bağlantısından kendi şifrelerini kendileri belirlesinler.
- Ekip'i açın ve Ekip arkadaşı davet et'i seçin.
- E-posta adresi'ni girin.
- Rol'ün altında, ihtiyaç duydukları en sınırlı erişimi seçin. Her rol kartı neler yapıp neler yapamayacağını belirtir; Daha fazla rol geri kalanını gösterir.
- Davet gönder'i seçin. Şifre belirlemek ve katılmak için bir e-posta bağlantısı alırlar; bağlantı 7 gün geçerlidir.
- Daha sonra tek bir kişiyi özelleştirmek için adlarının yanındaki İzinleri düzenle'yi seçin, alanları işaretleyin veya işaretlerini kaldırın, ardından İzinleri kaydet'i seçin.
- Yeniden kullanılabilir bir rol oluşturmak için Rolleri yönet'i açın, Yeni rol'ü seçin, adlandırın, izinleri seçin ve Rol oluştur'u seçin. Rolleri yalnızca sahip yönetebilir.
Koltuklar: Portfolio yalnızca sahib içindir. Studio 3 ekip arkadaşı ekler ve Creator 10 ekler. Süresi dolmuş bir davet koltuk kullanmaz.
İşe yaramadıysa
- Ekip arkadaşınızın bağlantısı geçersiz veya süresi dolmuş olarak görünüyorsa: onları Bekleyen davetler altında bulun ve Yeniden gönder'i seçin. Önceki bağlantı çalışmayı durdurur.
- Tüm ekip koltuklarınızın kullanımda olduğunu görüyorsanız: Artık ihtiyaç duymadığınız bekleyen bir daveti İptal et'in, bir ekip arkadaşını Kaldır'ın veya planınızı yükseltin.
Askıya al birinin erişimini hemen keser ve onları daha sonra Yeniden etkinleştirebilirsiniz; Kaldır geri alınamaz. İçerikleri her iki durumda da kalır. Sahip her zaman tam erişime sahiptir ve sahiplik bu sayfada değiştirilemez.