Podgląd mojej witryny, zanim zobaczą ją odwiedzający
Site Studio przechowuje prywatną wersję roboczą do podglądu, a funkcja Publikuj stosuje ją w Twojej witrynie na żywo.
Site Studio zapisuje Twoje zmiany w projekcie jako prywatną wersję roboczą: Podgląd zmian pokazuje tę wersję na Twojej prawdziwej stronie głównej, a funkcja Publikuj stosuje ją w Twojej witrynie na żywo.
- Otwórz Strona główna, aby przejść do Site Studio i wprowadzić zmiany. Pasek na górze zlicza Twoje nieopublikowane zmiany.
- Wybierz Podgląd zmian. Otworzy się prywatny podgląd tylko do odczytu. Przełączaj między Komputer, Tablet i Telefon, a następnie naciśnij Escape, aby go zamknąć.
- Wybierz Opublikuj zmiany, aby opublikować wersję roboczą. Cofnij nieopublikowane odrzuca tę wersję roboczą.
- Wybierz Zobacz na żywo, aby otworzyć swoją publiczną witrynę w nowej karcie.
Wpisy, projekty, wykłady i kursy publikują się oddzielnie z poziomu własnych edytorów. Nowe pozycje zaczynają jako wersje robocze: Zapisz wersję roboczą utrzymuje je w prywatności, a Publikuj udostępnia je. Podgląd jako… w sekcji Więcej działań pokazuje pozycję tak, jak widzi ją wylogowany odwiedzający, zalogowany członek lub płacący członek. Facet posiadają własny Status publikacji w sekcji Dostęp.
Jeśli to nie pomogło
- Moja witryna na żywo nadal pokazuje stary projekt: otwarcie nazwy Twojej witryny lub subdomeny pokazuje witrynę na żywo, a nie wersję roboczą. Sprawdź, czy pasek wskazuje, że Twój obszar roboczy odpowiada publicznej witrynie, a następnie odśwież stronę.
- Podgląd zmian jest wyszarzony: nie ma jeszcze żadnych nieopublikowanych zmian do podglądu. Twój favicon jest wyjątkiem: zapisuje się od razu po wybraniu opcji Zapisz i nie jest częścią Opublikuj zmiany.